Winactie Studio Elements | Twee keer zes weken DUO personal training

Het nieuwe jaar komt er weer aan. En bij veel mensen staat afslanken dan ook ergens bovenaan in het lijstje goede voornemens. En een goed begin start je het beste samen met Studio Elements!

Studio Elements is een leefstijl- en personal trainingsstudio die naar het totaalplaatje kijkt. Naast personal trainers zijn de teamleden ook vitaliteitscoaches en leefstijlcoaches. Er wordt dus niet alleen gekeken naar sporten, sporten en nog eens sporten, maar ook naar alles eromheen.

DUO personal training

Een van de diensten die Studio Elements biedt is DUO personal training. De naam zegt het zelf al: tijdens een DUO training sport je samen met iemand anders. Zo vliegt de tijd, hou je elkaar enthousiast en gemotiveerd en is het een stuk gezelliger. Zo houd jij je goede voornemens wel vol!

En om het nieuwe jaar een éxtra lekkere start te geven, mogen wij vandaag in samenwerking met Studio Elements twee keer zes weken een DUO personal training traject weggeven!

Wat moet je doen om kans te maken? Volg Studio Elements op Facebook én op Instagram. Dit keer doen we beiden! Tag in de reacties onder ons Facebookbericht degene met wie jij de DUO personal training wil winnen. That’s it!

Deze winactie loopt van 17 tot en met 24 december. Op 27 december, dus na de kerstdagen, maken we de winnaars bekend. Veel succes!

8 Reacties op “Winactie Studio Elements | Twee keer zes weken DUO personal training”

  1. Hi
    Ik zou heel graag samen met mijn vriendin Manja deze training willen volgen. Mijn vriendin is erg aangekomen en zit niet lekker in haar vel. Ik zou het haar zo gunnen om weer echt blij met haar zelf te kunnen zijn.

  2. Deze actie komt als geroepen. Laatste zetje voor mij dochter en ik. Samen sporten hebben lang gedaan maar door zwangerschap en werk is dit niet meer gelukt. Dus is dit een mooi moment om het weer op te pakken.

  3. Ik zou deze graag samen met mijn dochter willen winnen. Wij missen beide onze motivatie. Zou leuk zijn om dit samen op te pakken en terug te krijgen!

  4. Jaaaa, dit zou lekker zijn voor onze postpartum lichamen. Wij hebben beide net een dochter gekregen (oktober en december) en we kunnen niet wachten om weer maximaal te gaan!. Dit zou een top opstapje zijn om weer van 0 van 100% te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *