Wil je winnen: twee keer een diner voor twee personen bij brasserie Patina!

Sinds kort vind je in onze mooie stad een toffe subtropische verrassing: brasserie Patina!Midden in appartementencomplex Mipatio in Nijlân kun je in een ongedwongen sfeer heerlijk uitgebreid borrelen en dineren.

Als we het hebben over een subtropische verrassing, dan hebben we het ook écht over een gave plek. Dat komt niet alleen door het interieur, maar ook door het uitzicht dat je hebt. Vanuit de brasserie kijk je namelijk uit op de overdekte en geklimatiseerde binnentuin van Mipatio. In deze met glas overdekte, groene oase is het elke dag lekker warm én droog.

Wisselend maandmenu

De brasserie werkt met een wisselend maandmenu waar vis-, vlees- en vegetarische gerechten op te vinden zijn. Daarnaast vind je naast de menukaart ook wekelijks wisselende specials!

Deze maand vind je op de menukaart onder andere gebakken entrecote, een runderhamburger, gebakken kabeljauwfilet en een knolselderij uit de oven. Is dit niet hetgeen waar je op dat moment trek in hebt?? Dan heb je altijd de wisselende weekspecials nog waar je uit kunt kiezen.

Loopt het water je al in de mond? Vandaag mogen wij twee mensen blij maken met een diner voor twee! Hierbij inbegrepen zit een hoofdgerecht en een consumptie. Zo kun je zelf eens komen genieten van alles dat Patina zo speciaal maakt!

Wat je moet doen

Volg brasserie Patina op Facebook of op Instagram. Tag in de reacties onder ons Facebookbericht een iemand met wie je hier zou willen eten. That’s it!

Deze winactie loopt van 10 december ’22 tot 17 december ’22. Op 18 december ’22 worden de winnaars bekend gemaakt. Veel succes!

9 Reacties op “Wil je winnen: twee keer een diner voor twee personen bij brasserie Patina!”

  1. Ik zou het heel leuk vinden als Thea Hofstra en Jaap Ket samen een keer bij jullie mogen eten. Thea woont aan de Nylansdyk en ze hebben het afgelopen jaar samen heel wat op hun bordje gehad. Het zou zo leuk zijn als ze nu eens iets leuks op hun bordje krijgen!

  2. Ik wil graag Penny Nienhuis hiervoor uitnodigen. Als vrijwilliger bestiert zij al vele jaren de dierenvoedselbank Wie vult mijn bak. Hiervoor rijdt zij heel Friesland door en regelmatig ook naar Groningen, Drenthe of nog verder. De vele uren mogen weleens beloond worden en dit zou dan ook een prachtige verrassing zijn voor haar, samen met haar oude moeder.

  3. Zou graag met me tante Ellen uit eten gaan bij jullie Mijn tante is 94 jaar en heeft onlangs haar beste vriendin verloren Zij heeft ,ondanks haar hoge leeftijd, haar vriendin tot het laatste verzorgd Dus ik denk dat tante Ellen een opkikkertje nodig en verdient heeft

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *