WijnSpijs Wandeling, het lekkerste uitje op de zondag!

Ontdek Leeuwarden terwijl je langs de zes heerlijke restaurants loopt. Geniet van de beste wijn-spijs combinaties en de gezellige sfeer van de stad! Neem tussendoor de tijd om de Oldehove en de gezellige winkelstraatjes te bekijken. Dit wordt weer een gezellige zondagmiddag!

Elke zondagmiddag wordt er ergens in Nederland minstens één georganiseerd: zo’n heerlijke culinaire WijnSpijs Wandeling. Dat is een middagje genieten met een grote G van mooie wijn-spijs combinaties in je favoriete steden in restaurants waar met passie wordt gekookt. Superleuk én lekker! En zondag 24 Oktober is Leeuwarden aan de beurt.

Wijnspijs Wandeling, hoe het werkt

Je wandelt van 12.00 tot 17.00u langs de deelnemende restaurants. De toegangstickets en een routebeschrijving voor de Wijnspijs Wandeling ontvang je van tevoren van de organisatie van WijnSpijs Wandeling. Met je eigen gezelschap loop je van het ene naar het andere restaurant. Je kunt de culinaire wandeling gezellig met zijn tweetjes doen, maar ook met een leuke (wijn-)vriendengroep. Waar jouw eigen groepje start staat op je ticket.

Bij elk restaurant gerechtje en wijn

Bij elk restaurant krijg je een gerechtje met bijpassende wijn. Alle deelnemende restaurants (6 stuks) doen natuurlijk hun uiterste best om je een zo mooi mogelijke combinatie aan te bieden. Het is immers hun visitekaartje waarmee ze je verleiden om nog eens terug te komen voor een lunch of diner. De WijnSpijs Wandeling is dus een heel leuke manier om de beste restaurants van jouw favoriete stad te leren kennen!

Wandel jij op 24 oktober met ons mee door de Friese hoofdstad?

  • Zes verrassende gerechten
  • Zes bijpassende wijnen
  • Zes keer een échte en complete restaurant ervaring
  • Loop deze heerlijke wandeling met behulp van de gratis WijnSpijs App!

Restaurants die mee doen:

Sophia’s

Sophia’s is een all-day horecaconcept midden in het centrum van Leeuwarden. Geniet van de relaxte sfeer in hun City Garden, ga dineren in de Urban Bistro of haal een goede bak koffie in Coffeebar Nero.

Skeve Toren

Skeve Toren aan het Oldehoofsterkerkhof, in het gebouw van de oude stadsherberg, kun je genieten, tot rust komen en ontspannen met een goede borrel en bite of heerlijk diner.

Proefverlof

Proefverlof vind je in de Blokhuispoort. In het interieur zie je natuurlijk elementen uit de voormalige gevangenis terugkomen. Je kunt er ‘gewoon’ lunchen of dineren maar er zijn ook bijzondere mogelijkheden als cel-dining, geboeid eten en eten aan de inmate-tafel.

Het Leven

Het leven is al 30 jaar lang een begrip in Leeuwarden! Bij Het Leven staan een aantal dingen centraal: lekker eten, informele sfeer en genieten van het leven! 

Roast

Roast staat voor de juiste ambiance waarbij kwaliteit, gastvrijheid en originaliteit voorop staan. Bij ROAST streven ze naar goed eten, een variatie op de menukaart, wijn en spijs combinaties, unieke arrangementen & een goede sfeer waar jij volledig kunt ontspannen. 

De ticketverkoop sluit vrijdagavond voor de wandeling om 22:00. Meer informatie over de wandeling? Klik hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *