Vandaag is het Nationale Nacho dag

Olé! Het is vandaag 21 Oktober de Dag van de Nacho! Deze dag draait het allemaal om deze Mexicaanse snack. Begin jaren 90 ontstond de ‘Internationale Dag van de Nacho’ om deze lekkernij te herdenken. Knapperige Nacho’s bedekt met heerlijke spekjes of gehakt, salsa saus, roomkaas en jong belegen kaas. Heb je nu spontaan honger gekregen en wil jij op Nacho-dag de allerlekkerste Nacho’s eten? Wij kozen onze twee favorieten van Leeuwarden:

Taco Mundo

Het Mexicaanse restaurant Taco Mundo is al 20 jaar een begrip in Leeuwarden en staat garant voor lekker eten. De Nacho’s worden met liefde gemaakt door de keukenprinsen en prinsessen van Taco Mundo. Knapperige Nacho’s bedekt met heerlijke spekjes of gehakt, salsa saus, roomkaas en jong belegen kaas. Van heerlijke Burrito’s tot Nacho’s a la Mexicana die je kunt dippen in een van de acht huisgemaakte Salsa’s. Er wordt samengewerkt met de beste partners om ervoor te zorgen dat de ingrediënten vers en van goede kwaliteit zijn. Wie een kijkje op het menu heeft genomen weet dat ze een gevarieerd aanbod hebben. Om keuzestress te voorkomen en je te laten verrassen kun je kiezen uit een van de Mundo Menu’s, waar je hun favorieten in terugvindt.

Yucatán

In hartje binnenstad, in de St. Jacobsstraat vind je het eerste Mexicaanse restaurant van Fryslân: Yucatán. In 1986 openden zij hun deuren en tot de dag van vandaag zijn ze het adres voor Mexicaanse specialiteiten. Het Mexicaanse restaurant staat garant voor lekker eten in een Mexicaanse ambiance. Het is de combinatie van enthousiaste en gastvrije bediening, vers gemixte cocktails, authentieke Mexicaanse gerechten en het kleurige cantina interieur die een avondje Yucatan zo speciaal maken. Met een gevarieerde menukaart bieden ze heerlijke Mexicaanse gerechten, diverse grillgerechten en een ruime keus in vegetarische schotels. Maar ook voor glutenvrije en veganistische gerechten kun je hier terecht. Dit alles in een gezellige en ongedwongen sfeer. Bij Yucatán ga je op een culinaire reis door de overheerlijke Mexicaanse keuken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *