Werkte jij met of bij Club NOA? Meld je dan aan voor de personeelsreünie!

Het was een van de meest hippe en trendy clubs in het centrum van onze stad: Club NOA! De discotheek aan de Nieuwestad was de grootste discotheek van Leeuwarden en had ’s weekends tussen de dertig en veertig werknemers in dienst, maar ging helaas in 2012 failliet.

Inmiddels is het zo’n tien jaar geleden, maar de club is inmiddels wél weer terug! Hou 24 maart maar alvast vrij in je agenda, want dan is het namelijk tijd voor een ouderwets avondje NOA. Op die avond is het namelijk tijd voor NOA: The Reunion.

Personeelsreünie

Voordat het feest losbarst, is er voor mensen die vroeger bij (of met) club NOA hebben gewerkt een moment om elkaar weer even te zien! Voorafgaand aan het feest ben je als ex-medewerker tussen 19.00 uur en 21.00 uur van harte welkom in de Club RED Lounge.

“Veel oud NOA-crewleden zijn inmiddels uitgevlogen naar andere delen van het land, of hebben inmiddels eigen (horeca)bedrijven”, vertelt organisator Ricardo. “En we hebben onderling wel contact met elkaar via sociale media, maar het is gewoon leuk om elkaar allemaal tegelijkertijd weer te zien! Zo kunnen we verhalen uitwisselen van de afgelopen tien jaar.”

Kom jij ook naar NOA: The Reunion? Wees er dan snel bij, want de kaartjes gaan hard! En wil jij er als ex-medewerker bij zijn? Meld je dan aan via het speciale crew-event! Plaats daar ook gerust foto’s en herinneringen aan jouw NOA-tijd. Dan kom je lekker in de mood voor de reünie van de reünie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *