Stripformatie The London Knights naar Club Red!

Alle vrouwen uit Leeuwarden en omstreken opgelet! Op 11 november gaan de strippers van The London Knights voor jullie uit de kleren in Club Red!

Gespierde torso’s, glanzende lange haren en spectaculaire dansmoves. Daar staat de negen mannen tellende stripformatie internationaal al jaren om bekend. Hoe de avond van 11 november er precies uit gaat zien is nog een grote verrassing! En dat gaat artistiek leider Paul Grant, ook wel The Legend genoemd, dan ook niet verklappen.

Wel belooft hij de vrouwen in Leeuwarden en omstreken een zeer onderhoudende avond waar menig vrouw hun vingers bij zal aflikken en na afloop bevredigd en wel naar huis gaat.

De avond begint met een intense introductie waarin het negental zich op geheel eigen wijze zal voorstellen aan iedereen die getuige wil zijn van deze spectaculaire avond in Club Red. Ieder lid van The London Knights zal gedurende de avond zijn eigen unieke danstalenten en sensuele acrobatiek tonen. Hoe de avond er verder uit gaat zien, zal dus pas duidelijk worden op de avond zelf. Wel durft Paul Grant te stellen dat zelfs de meest kieskeurige vrouwen aan hun trekken zullen komen.

The London Knights

De stripformatie bestaat uit negen zeer aantrekkelijke, gespierde mannen; Paul Grant, Austin Fox, Nico, Maison Knight, Brad, Fabio, Toni Storm, Hunter en Adam Konda. Samen toeren ze al jaren door Europa en doen ze minimaal drie keer per jaar Nederland en België aan en op 11 november staan ze op de planken in Club Red!

De kaartverkoop start op 17 maart om 12;00. Filmen en fotograferen is tijdens deze avond niet toegestaan en hier zal dan ook streng op worden gehandhaafd. Wil je op de hoogte blijven van alles rondom dit evenement? Zorg dan dat je het Facebook-evenement volgt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *