Welkom in ons prachtige droomhuis: It Sinderlân 2, nog steeds te koop

Heb je aardig wat geld over en ben je op zoek naar een nieuwe villa? Zoek niet verder! De prachtige villa It Sinderlân staat nog steeds te koop!

Hou je van water en een wijde omgeving? Dan is dit jouw droomhuis. In het hart van de woon- en waterwijk Blitsaerd staat een prachtige vrijstaande villa. Deze villa ligt op een royale kavel van 1336 vierkante meter. Hoe bedoel je, te weinig ruimte?

De villa is gebouwd in 2008 en heeft een woonoppervlak van 294 vierkante meter. De villa heeft negen kamers waarvan zes(!) slaapkamers. Handig als je een groot huisfeest (als dat weer mag) geeft en mensen laat slapen. Er zijn drie badkamers, waarvan eentje is voorzien met een ligbad. De villa heeft twee aparte toiletten, waarvan er op de eerste verdieping een dames- én herentoilet is. En om het af te maken hebben alle slaapkamers toegang tot het balkon.

Als dat nog niet genoeg is, de entree is ruim genoeg! Een hal van zestien vierkante meter met imposante deuren. En als je een fan bent van keukens met een Quooker, dan heb je hier de juiste woning te pakken! Ben je echt een golfer? Dan is deze locatie ook ideaal! Binnen acht minuten bereik je de Leeuwarder Golfclub.

Natuurlijk, zo’n enorm huis wil iedereen wel. Alleen zit er wel altijd zo’n duur prijskaartje aan: de vraagprijs is € 924.000,00. Wij dromen nog wel even door…

Voor alle informatie over deze villa, ga naar funda.nl.

Foto’s: Funda.nl

1 Reactie to “Welkom in ons prachtige droomhuis: It Sinderlân 2, nog steeds te koop”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *