Welkom aan boord van familierestaurant ’t Pannekoekschip!

Pannenkoeken eten aan boord van een schip: dát is pas spannend! En dat kan al meer dan 30 jaar in ’t Pannekoekschip: een echt familierestaurant. Bij binnenkomst proef je nog de sfeer van vroeger en loopt het water je al in de mond van de geur van ambachtelijk gebakken pannenkoeken.

Zo vind je hier de pannenkoeken met spek, appel of rozijn, maar ook met kip, vlees, vis of geheel vegetarisch. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pannenkoek met gerookte zalm? En als je voor (nog) gezonder wil gaan, kies je een OERgranen-spinaziepannenkoek met rode biet en appeltjes, Friese geitenkaas en babyspinazie. In de OERgranenpannenkoek is extra gerst, spelt, haver en boekweit toegevoegd. Zo zie je maar: ’t Pannekoekschip heeft genoeg pannenkoeken die je versteld doen staan!

Aandacht voor de kids

Een familierestaurant is geen familierestaurant zonder veel aandacht voor de kids. En dat heeft ’t Pannekoekschip! Er is een speelhoek, er zijn kleurplaten en overheerlijke verrassingspannenkoeken met bijvoorbeeld een piratenhoed of prinsessenkroontje.

Daarnaast kun je bij ’t Pannekoekschip ook terecht voor een heerlijke lunch of een gezellig diner. Capt’n Pancake en zijn crew bieden je een warm ‘welkom aan boord’ voor de lekkerste pannenkoeken van Friesland!

Openingstijden ’t Pannekoekschip

’t Pannenkoekschip is van dinsdag tot en met zondag geopend. Dinsdag vanaf 16.30 uur, woensdag tot en met zondag vanaf 12.00 uur. Wel wordt geadviseerd om een tafel te reserveren via 058-2120903. Dat is ook het telefoonnummer waar je een bestelling kunt plaatsen om zo’n heerlijke pannenkoek zelf af te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *