Welcome to The Village gaat definitief niet door, organisatie bedankt iedereen voor positiviteit en de liefde

De vandaag aangekondigde maatregelen betekenen ook dat Welcome to The Village dit jaar definitief niet door kan gaan. Dit terwijl de organisatie al een ‘waanzinnig’ alternatief had geregeld vanwege de verhuizing van de Groene Ster.

Het nieuwe plan bestond uit een fysiek festival op het Harmoniekwartier in samenwerking met Neushoorn, De Harmonie en De Markies, meldt de organisatie in een Facebookbericht. In Neushoorn en De Harmonie zouden de optredens worden gegeven en voor De Markies zou een ‘gigaterras’ worden gebouwd. “Dankzij de hulp van Markies, Harmonie en Neushoorn, en alle steun uit andere hoeken van de stad stond het in de steigers, ontzettend veel liefde, ontzettende helden allemaal!”, schrijft de organisatie. Ook krijgen kaartkopers hun geld terug.

Pauze

Als laatste bedankt de organisatie iedereen voor het meedenken, de positiviteit en alle liefde en kondigen ze een pauze aan. “Een dag, want zondag gaan we weer om tafel en wie weet lukt het om nog iets uit de hoge hoed te toveren. Geen fysiek festival voor dit jaar, maar stilzitten zit niet in onze aard, we blijven maken, samen.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *