Wat mis jij in ons Uitmagazine?

Vier keer per jaar komt er weer een nieuwe editie van het Uitmagazine uit. Het magazine staat vol met leuke verhalen van lokale ondernemers en daarnaast zijn er een aantal vaste columnisten die je meenemen in hun werkveld. Verder zijn er een aantal vaste rubrieken zoals De Naakte Waarheid, waarin boeiende mensen zich bloot geven, maar ook de tip van drankenkenner Jelle was afgelopen jaar een terugkomend item in het magazine.

Een interview met een ‘bekende Fries’ behoort ook tot de inhoud. Denk aan blokkeerfries Jenny Douwes of aan GTST-actrice Bertrie Wierenga. Het magazine heet niet voor niets Uitmagazine, dus een lijst met leuke uitstapjes en evenementen in Leeuwarden, is uiteraard ook terug te lezen in het magazine!

Nu zul je denken, dit klinkt al als een bomvol magazine. Zeker waar, maar wij staan altijd open voor nieuwe input. Dus heb jij een onderwerp of item dat je mist in het Uitmagazine of een leuke aanvulling kan zijn, laat het ons weten! Dit kan door een reactie hieronder te plaatsen, maar ook kun je mailen naar info@welkominleeuwarden.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *