Wat je ook zoekt: eetcafé Spinoza is de plek!

We hebben al een paar keer geschreven over het nieuwe Spinoza van Jan Willem Schoot en Ralph Pol, maar ben je nog steeds niet geweest? Dan heb je echt iets gemist!

Elke dag verwent het team van Spinoza hun gasten met veel plezier en passie! Zo combineren ze in de keuken de lokale producten met de lekkerste bieren en wijnen uit alle streken van de wereld. De eyecatcher van Spinoza is de gezellige binnentuin, waar 45 gasten plaats kunnen nemen. Zorg wel dat je snel reserveert, want hij zit snel vol!

Speelkasteel voor de kids

Spinoza is ook uitermate geschikt voor bedrijfsborrels, feestjes, vergaderingen of gewoon een gezellige borrel met vrienden. In hetzelfde pand vind je zelfs een Proeflokaal, een cocktailbar (Dr. Watson) en binnenkort een speelkasteel voor de kids!

Beste spareribs van Friesland

Wist je dat Spinoza de beste spareribs van Friesland biedt? Je hoeft niet eens te kluiven. Je kunt het vlees met mes en vork eten, zo mals is het. Al het vlees komt bij de lokale slager vandaan en is altijd van de beste kwaliteit.

Heb je niets met vlees of wil je eens wat anders proberen? Dan heeft Spinoza ook een volledig veganistische menukaart, wat inhoudt dat er geen dierlijke producten worden gebruikt. Wat je dus ook zoekt: Spinoza is de plek!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *