Vier Pasen bij The Meat Room: een driegangen paasbrunch, inclusief drankjes!

The Meat Room: het vleesrestaurant aan het Ruiterskwartier heeft the best meat ever. Hier is het vlees namelijk niet alleen van de allerbeste kwaliteit, maar heeft het vlees met liefde en geduld gerijpt, gedryaged. Zo wordt het vlees botermals.

Wat je ook bestelt: het gerecht wordt met vuur en vakmanschap bereid. En natuurlijk is alles dat je hier eet en drinkt zorgvuldig geselecteerd bij de beste leveranciers. En zo kun je voor zowel je diner, je lunch en een drankje bij ze terecht!

Paasbrunch met drie gangen

Ook tijdens de feestdagen kun je bij The Meat Room terecht, zoals tijdens Pasen. Bij The Meat Room geniet je van een driegangen paasbrunch, inclusief koffie, cappuccino, (verse) thee en sappen. En dit alles voor maar €34,- per persoon!

Nadat je lekker bent gaan zitten, begin je aan de eerste gang: een lekkere verse (en romige) courgettesoep. Als tweede gang krijg je een heerlijk broodje met steak sandwich, pastrami of tonijntartaar. Je kunt zelf kiezen uit een wit, bruin of zuurdesembrood.

Zit je nog niet vol? Dan heb je mazzel, want je hebt ook nog een lekker toetje. Je kunt kiezen uit een brownie of cheesecake. Beiden worden geserveerd met ijs en vers fruit! Dat is genieten!

Heb je al honger gekregen of wil jij niet wachten tot Pasen? De menukaart vind je op de website van The Meat Room, www.themeatroom.nl. En je plekje voor de paasbrunch reserveren kan daar ook. Eet smakelijk alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *