Vanaf deze week geopend: Welkom in Dille & Kamille Leeuwarden!

Hoor je de kerstmuziek al? De warme anderhalve-meter-knuffels voor de kachel. Ruik je dat? De geur van warme chocolademelk en de resterende pepernoten die grijze Piet heeft achtergelaten? En weet jij wat dit beeld compleet maakt? Een dik, warm okergeel katoenen plaid voor slecht €59,95 bij Dille & Kamille. Dille & Kamille in Leeuwarden!? Ja! Er staat waarschijnlijk wel een korte wachtrij, maar je kan de winkel vanaf nu bezoeken in de stad.

De winkel heeft artikelen die je nodig hebt om je huis de komende tijd gezellig te maken. Een natuurlijke shop met van alles en nog wat: antieke meubelen, kaarsen, spiegels, wijn, kruiden en kaas. Nu de zomer voorbij is en we in een ‘tweede golf’ zitten, is dit de perfecte tijd om je mondkapje op te doen en naar de onlangs geopende Dille & Kamille te gaan.

Zoals we zeiden, je moet misschien even wachten, maar dat betekent ook dat je volledig coronaproof kunt winkelen. Het is veilig en als je de volgende keer in de stad bent, kun je prima even een kijkje komen nemen bij Dille & Kamille.

3 Reacties op “Vanaf deze week geopend: Welkom in Dille & Kamille Leeuwarden!”

  1. Eindelijk heb het zo gemist ging vroeger zo ongeveer elke maand naar leiden soms vaker het was mijn favoriete winkel hier heb ik het waarschijnlijk regelmatig over gehad tegen mijn vriendin die maakte mij erop attent we komen snel op bezoek bij jullie ‘m.vr. gr. Lenie blankert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *