Van verzameling naar succesvol Instagramaccount

Dennis Pijpstra, negentien jaar, afkomstig uit Dokkum en student media en vormgeving. Hij heeft zijn eigen Instagrampagina met maarliefst twaalfduizend volgers! Op deze pagina plaatst hij wekelijks foto’s van verschillende Monster Energy blikken.

Hoe het allemaal begon

Zeven jaar geleden begon Dennis met het drinken van energydrink. ‘Ik ontdekte steeds meer verschillende merken en de blikken de nieuw voor mij waren dronk ik op en bewaarde ik op planken in mijn kamer. Uiteindelijk kwamen er steeds meer merken bij, maar dit werd te veel. Ik heb toen gekozen voor Monster Energy omdat dit bedrijf de mooiste designs heeft en ze brengen elk jaar enorm veel smaken uit.’

Hoe kom je aan de verschillende blikken?

‘Ik werk al een tijdje met een webshop die veel verschillende Monster Energy blikken uit Amerika importeert. Deze webshop heet www.energycans.nl en toevallig hebben we dezelfde naam. Ik krijg van dit bedrijf elke maand een pakket met veel Monster Energy blikken. Als ik foto’s maak van deze blikken zet ik altijd in de beschrijving dat je het blik bij hen kunt kopen.’

Om op de hoogte te blijven van alle ins en outs rondom Monster Energy zit Dennis in een internationale WhatsAppgroep en daarnaast ook in een Nederlandse groep waarin medeverzamelaars zitten. Deze groep spreekt ook jaarlijks met elkaar af om te netwerken en eventueel blikken te verkopen en te kopen. Op deze manier kun je je verzameling nog verder uitbreiden!

Energycans_nl

Voor de geïnteresseerden is dat de naam van de Instagrampagina van Dennis. Wat voor foto’s kun je nu verwachten? ‘Regelmatig zet ik een glas met de inhoud van het blik op de foto. Zo zie je niet alleen het blik, maar ook de kleur van de inhoud ervan.’ Daarnaast kun je op Energycan_nl ook foto’s verwachten van unieke en nieuwe exemplaren van Monster Energy.

‘Wat is jouw favoriete Monster Energy drankje?’

Deze vraag mag uiteraard niet ontbreken. ‘Ik houd zelf van Monster Energy met een fruitsmaak zoals de Mango Loco, maar de Ultra serie van Monster Energy is ook erg lekker! Mijn topfavoriet is dan ook de Ultra Paradise.’

Heb je een vraag over Monster Energy of over een bepaald drankje? Je kunt Dennis altijd een bericht sturen via direct messenger op zijn pagina Energycans_nl.

1 Reactie to “Van verzameling naar succesvol Instagramaccount”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *