Van tegel tot complete inrichting: bij Sanisale en Keukensale vind je het allemaal

Sanisale verrijkt het Leeuwarder winkelaanbod al sinds 2011. Daar kwam in 2015 Keukensale bij. Ex-marineman Zacheus had altijd al een affiniteit met badkamers. Voordat hij met zijn werk op een booreiland begon, werkte hij namelijk als tegelzetter. Toen hij voor zijn veertigste voor zichzelf wilde beginnen, kwam Sanisale op zijn pad. “Ik bentoen met ze in gesprek gegaan. Het balletje is gaan rollen en dit heb ik opgezet.”

Voor Zacheus is de coronacrisis de tweede crisis waar hij een bedrijf doorheen leidt: de crisis van 2011 heeft
hij immers ook meegemaakt. “Dat waren pittige tijden”, vertelde hij in een eerder interview aan ons. “Maar nu zijn we een begrip in de regio en hebben we al vele klanten blij gemaakt.”

Bij beide bedrijven vind je alles voor je keuken, badkamer en toilet. Of je nou op zoek bent naar een complete inrichting, een los apparaat of een los werkblad: je vindt het voor een zacht prijsje bij Zacheus. Ook is alles naar je eigen smaak samen te stellen. Vergelijk het een beetje met een iets duurder broodje van de Subway: je eindigt met je volledig eigen inrichting! En voor de mensen die niet zo goed zijn in keuzes maken: bij Sanisale en Keukensale vind je ook ‘gewoon’ een compleet ingerichte keuken of badkamer.

VLOERVERWARMING EN QUOOKERS

Naast het grote assortiment dat je bij beide bedrijven kunt vinden, wordt het aanbod nu ook nog eens uitgebreid! Inmiddels kun je er ook terecht voor vloertegels die je kunt gebruiken bij vloerverwarming voor de woonkamer. Ook pvc-vloeren behoren binnenkort tot het aanbod. Dus ben je op zoek naar een nieuwe badkamer of keuken? Loop gerust eens binnen en vraag de vrijblijvende offerte aan! Je weet gelijk waar je aan toe bent.

Bij beide bedrijven wordt veel rekening gehouden met de moderne tijd. Om een klein voorbeeldje te noemen: een quooker (een kokendwaterkraan, red.). Waar je ze een aantal jaar geleden nog maar in een paar keukens tegenkwam, vind je ze tegenwoordig op veel meer plekken. “Vijf jaar geleden wist niemand dat ze bestonden. Zo snelkan het gaan! Een lelijke waterkoker op het aanrecht zie je steeds minder”, vertelt Zacheus.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *