Vacature: parttime presentator/presentatrice

Ben jij niet bang voor de camera, heb je een vlotte babbel, een leuke lach en hou je van presenteren? Dan zijn wij op zoek naar jou! Welkom in Leeuwarden wordt steeds groter en daarom zijn wij op zoek naar versterking van ons team, waaronder een leuke en vlotte presentator/presentatrice.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een parttime presentator/presentatrice met de meest stralende lach van Leeuwarden. Het is uiteraard belangrijk dat je duidelijk articuleert en de Nederlandse taal goed beheerst, maar we zijn ook op zoek naar iemand die lekker kan kletsen en haar creativiteit laat vloeien over de video’s die we gaan maken. Ervaring is een pré.

Wat hebben wij te bieden?

We bieden je veel gezelligheid, plezier in je werk, een kans om jezelf te ontwikkelen en een groot publiek dat je video’s te zien krijgt. Daarnaast krijg je ook een bijpassende vergoeding. Tevens helpen we je met het (verder) ontwikkelen van je netwerk.

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en voldoe je aan (de meeste van) de bovenstaande criteria? Wacht dan niet langer en mail je CV en een (korte) motivatie naar info@welkominleeuwarden.nl. Heb je nog vragen over de vacature? Dan kan je ons ook even bellen via 06-42222570.

Wat is Welkom in Leeuwarden?

Welkom in Leeuwarden is een uitgeverij van magazines (online en print) voor inwoners en bezoekers van Leeuwarden. Welkom in Leeuwarden produceert onder andere Cityguide Leeuwarden, Lifestyle in Leeuwarden, Neushoorn Magazine en het Uitmagazine. De magazines worden verspreid over zo’n 250 locaties en alleen de Cityguide Leeuwarden heeft al een oplage van 50.000(!) stuks. Welkom in Leeuwarden blijft groeien en elke stap naar een groter crossmediaal platform wordt weloverwogen gezet.

6 Reacties op “Vacature: parttime presentator/presentatrice”

 1. Hallo Leeuwarden,

  Mijn naam is Edwin en ik ben presentator. Op dit moment presenteer ik vooral muziekevenementen maar in het verleden ging ik vaak (bijna dagelijks) op pad als camjo voor oa GPTV en Mercurius. Omdat ik dat echt wel mis zou ik dit wellicht voor jullie kunnen doen. Zullen we eens kennismaken om te kijken of er een klik is?

  Graag tot snel!

 2. Ik, stralende pensionada niet camera schuw, veel ervaring als politiewoordvoerder heb veel interesse in deze vacature????????????????????Ik heb vele intervieuws gedaan op tv bij de nederlandse omroepen en live bij oa omrop Fryslân en opsporing verzocht. Graag wil ik mijn ervaring voortzetten bij jullie spetterend team. Hoor graag van jullie

 3. Misschien kan ik iets voor jullie beteken.
  Ik zou zeggen Google maar es op mijn naam.
  Pseudo bij diverse evenementen heet ik ook wel de voicemaster.
  Doe tal van evenementen, veel autocross, maak commercials, en heb in 2008 via Palmplus meegedaan aan Advocaat van de duivel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *