Vacature: ervaren designer (zzp, parttime)

Heb jij altijd papier bij je om de mooiste dingen te tekenen, ontwerp jij zonder moeite het logo voor de lokale sportvereniging en heb jij ervaring als designer van magazines? Dan zijn we op zoek naar jou! Welkom in Leeuwarden wordt steeds groter en dat betekent dat wij op zoek zijn naar versterking van ons team, waaronder een ervaren freelance designer.

Wat is Welkom in Leeuwarden? 

Welkom in Leeuwarden is een uitgeverij van magazines (online en print) voor inwoners en bezoekers van Leeuwarden. Het bedrijf is opgericht door Dennis Dörfel, een geboren en getogen Leeuwarder met een groot netwerk in de stad. Welkom in Leeuwarden produceert onder andere Cityguide Leeuwarden, Lifestyle magazine, Neushoorn Magazine en het Uitmagazine. De magazines worden verspreid over zo’n 250 locaties en alleen de Cityguide Leeuwarden heeft al een oplage van 50.000(!) stuks. Welkom in Leeuwarden blijft groeien en elke stap naar een groter crossmediaal platform wordt weloverwogen gezet.

Wat zoeken wij? 

Wij zijn op zoek naar een ervaren freelance designer die aantoonbare ervaring heeft in het ontwerpen van magazines. Verder is het handig als je in (de omgeving van) Leeuwarden woont en goed overweg kan gaan met veel vrijheid en deadlines.

Wat krijg jij daarvoor terug?

Behalve veel gezelligheid, een kans om jezelf te ontwikkelen, een werkplek midden in de stad en een groot publiek dat je ontwerpen te zien krijgt, krijg je natuurlijk ook een passende vergoeding. Doordat je veel zelfstandig werkt, bouw je ook een groot netwerk op, wat altijd handig is.

Ben jij op zoek naar een leuke baan en voldoe je aan (de meeste) bovenstaande criteria? Wacht dan niet langer en mail je CV, een (korte) motivatie en een paar voorbeelden van je werk naar info@welkominleeuwarden.nl. Heb je nog vragen over de vacature? Dan kan je ons ook even bellen via 06-42222570. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *