Tryater speelt dit jaar een exclusieve voorstelling op Oerol!

Tryater komt met een voorstelling, exclusief voor Oerol: Sâlt! Van 9 tot en met 18 juni kun je de voorstelling op Terschelling bekijken. De voorstelling Sâlt is een oefening in balanceren tussen controle en overgave.

In Sâlt begeef je je samen met actrice Eva Meijering in een magisch-realistische wereld. Langzaam maar zeker wordt blootgelegd hoe ze hier is beland. Ze herinnert zich iets met zout water, een dokter, haar ouders, haar huid en onophoudelijke jeuk. Momenten die hebben geleid tot de ingewikkelde relatie met haar eigen lichaam. Want als je altijd je impulsen moet onderdrukken, kun je dan nog vrijheid ervaren? Lukt het Eva om los te laten? 

Goed om te weten: in Sâlt wordt zowel Nederlands als Fries gesproken. De voorstelling is voor iedereen goed te volgen. Sâlt is tijdens het festival dagelijks te zien om 13.00 en 16.00 uur (uitgezonderd maandag 12 juni) De kaartverkoop voor Sâlt start voor Vrienden van Oerol op 10 mei (20:00 uur), de reguliere verkoop start op 16 mei (12:00 uur) via oerol.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *