Thuiswerken? Verwen jezelf (of je werknemers) met Broodje Bewust!

Het is even stil geweest rondom Broodje Bewust, de enige horecazaak in Friesland met een heus EKO-keurmerk. Maar gelukkig heeft ook ondernemer Fabian Otten nu een steengoede insteek voor tijdens die vervelende lockdown; de thuiswerker verwennen met een lekkere én gezonde lunch! Niet alleen zijn zo goed als alle producten hier biologisch en regionaal, maar Broodje Bewust is ook een bekende haven geworden voor de vegetarisch- en veganistisch geïnteresseerde Leeuwarders (en, sinds kort ook voor Groningers, maar daarover later meer).

Vega(n)? Is dat lekker? Hier in ieder geval wel! De dames (en enkele heren) van Broodje Bewust beginnen iedere werkdag namelijk met het vers bereiden van beleg, salades, smoothies en taarten. Geen enkel fabrieksmatig goedje zul je hier vinden. Goed nieuws voor wie al vrij bekend is geraakt met de menukaart die tot voor kort nog op de terrastafels wapperde; er is een aangepast en nieuw menu! Terug van weggeweest, op veler verzoek, is de biologische buffelmozzerella. Daarnaast zijn er maar liefst vijf nieuwe taarten, waaronder de koffie-chocolade-karameltaart die smelt in je mond. Ook aan de vegans is gedacht; onder andere een vegan bananenbrood en een chocolade-puddingtaart wachten op je komst!

Sinds afgelopen week is de zaak dus weer open, voor take away, maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Krijg je nog tien procent korting bij ook! Maar dat niet alleen; al het lekkers kan ook naar je toe worden gefietst! De fietsen staan al klaar, bestellen kan nu nog telefonisch, maar zeer binnenkort ook via Thuisbezorgd.

Mocht je nu een werkgever zijn, die denkt, kom, laat ik mijn personeel eens een verwennerij toesturen in de vorm van een lekkere thuiswerklunch of een taartje voor bij de koffie? Ook voor bedrijfscatering draaien deze ‘blije broodjes’ hun hand niet om! Neem gerust contact op via telefoon of email, te vinden op de website leeuwarden.broodje-bewust.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *