The Garden Rave komt terug met een tweede editie!

Een van de hoogtepunten afgelopen jaar was natuurlijk The Garden Rave! Het hardcorefeest in de Koperen Tuin was voor veel liefhebbers de ultieme reunie. het was een uitverkocht huis met een topsfeer! Het evenement was zelfs zo geslaagd dat er een vervolg komt. Er komt dus een tweede editie van The Garden Rave!

De kaartverkoop is inmiddels gestart! En er is inmiddels al een groot deel van de kaartjes verkocht, dus als je er bij wil zijn moet je snel zijn! Bestel daarom via deze link zo snel mogelijk je tickets. En om je helemaal in de feeststemming te brengen, zetten we de line-up nog even voor je op een rijtje.

*Day-Mar*

Deze dame heeft geen introductie nodig in Leeuwarden. Begonnen op regionaal inmiddels legendarische feesten als 2 Fast 4 Trance en uitgegroeid tot landelijke topper op klassefeesten als Masters of Hardcore en het feest der feesten Thunderdome. De laatste keer draaide Day-Mar een geweldige milleniumset en daarom hebben wij haar weer gevraagd om naar haar oorspronkelijke stad Leeuwarden te komen.

*Pavo*

De kleine Amsterdammer die ooit hardstyle op de kaart hebben gezet in Nederland als resident van toonaangevende feesten als Qlubtempo en Qlimax maar daarvoor in de underground ook al roemrucht als dj Multigroove en Hellbound. Pavo is allrounder op het gebied harder styles en daarom past hij perfect bij The Garden Rave II.

*Dano*

Wat kunnen we ervan zeggen? Dano is gewoon Dano. Geen introductie nodig. Gabberlegende nummer 1. Bekend van de Dreamteam en voor de oudere generatie het gezicht van Thunderdome. Iemand die niet kan ontbreken bij The Garden Rave II. Na een korte time-out weer helemaal terug en bij ons gaat hij knallen zoals je gewend bent.

*DJ Potato*

Een dj waarvan wij denken dat hij heel groot gaat worden is DJ Potato en volgens mij hebben wij de primeur in het Noorden. Deze goedlachse Limburger is ongekend populair op internet door zijn fantastische Freestyle mashups en dat is niet voor niets. DJ Potato produceert en draait supervet, superstrak en supersnel alle lekkere harder styles aan elkaar en dat gaat hij ook doen voor ons op The Garden Rave II. Komt dat zien.

*Uzi*

Hardcore staat in Leeuwarden synoniem voor Uzi & Da Mouth of Madness en daarom is Uzi onmisbaar op deze tweede editie van The Garden Rave. Herinner je Thunderdome ’96? Herinner je Deinum? Herinner je die Uzi LWD bomberjacks waar de hele stad mee vol liep? Het is gewoon een gevoel waarom DJ Uzi thuishoort op ons feest. Waarom? Daarom.

*Dizzy vs Damaze*

Nog zo’n regionale topper op hoog niveau is Dizzy. Onmisbaar en de ultieme party starter. Hij draait deze editie samen met de resident van The Garden Rave Damaze. Voor velen beter bekend als ‘Piekema’. Samen gaan ze een heerlijke early hardcore set neerzetten met hier en daar een uitstapje naar millennium hardcore.

*Rabies*

Een ander bekend gezicht uit het Noorden is deze dorpsgek van Stiens. Hij draait al sinds de jaren ’90 mee op allerlei feesten en festivals en staat vooral bekend als een van de weinige oldschool houseclassics dj in het Noorden. Tegenwoordig is Rabies vooral bekend als de ‘barbecuekoning’ van het Play! Festival in Sneek en omstreken en de man van de gabbertent op 90s XXL. Rabies verwelkomt de eerste bezoekers met een opbouwende set oldschool classics.

*MC Den=*

MC Den= is deze editie weer van de partij voor de vocale ondersteuning van de dj’s en dat is niet voor niets. Deze mc heeft de laatste jaren bewezen dat hij goed is in wat hij doet. Het publiek enthousiast maken.

De tweede editie vindt plaats op zaterdag 25 februari in de Koperen Tuin! Alle informatie vind je bij het Facebookevenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *