TDC kookt: bakken in RVS

Volgende week zaterdag, 23 november, is alweer de derde workshop van TDC Kookt. Dit keer komen de roestvrijstalen (RVS) pannen van Demeyere aan bod. Kijk toe, stel vragen of ervaar zelf hoe het is om te koken met deze ideale pannen. Je bent welkom tussen 11.00 en 16.00, vooraf aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis! Kom jij ook?

RVS-pannen van Demeyere

Op zowel gaskooktoestellen als een inductieplaat kun je koken met de RVS-pannen van Demeyere. De pannen bevatten geen antikleeflaag en daardoor is het mogelijk om zonder boter of olie te bakken. Gezonder en het bakresultaat is nog steeds uitstekend!

Demeyere biedt pannen in veel verschillenden uitvoeringen. Naast een standaard koekenpan, zijn er ook speciale pannen voor het maken van een verrukkelijk stoofpotje of een heerlijke saus. De RVS-pannen zijn verder erg duurzaam en gaan dan ook een leven lang mee!

Een koekenpan die perfect bakt en die je nooit meer hoeft te vervangen; dat zijn de RVS-pannen van Demeyere. Bakken in een Demeyere pan is elke dag een feestje!

Kom langs, proef en laat je inspireren!  

Meer TDC kookt:

  • 14/12: Inspiratie kerstdiner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *