Sylvana IJsselmuiden wil het liefste entertainen

Presentatrice en actrice Sylvana IJsselmuiden is sinds drie jaar ontzettend succesvol op de razend populaire website dumpert.nl, waar ze verschillende onlineprogramma’s presenteert. Haar ambities reiken echter verder dan dit. ‘Ik sta op het punt om landelijk door te breken’, vertelt ze aan de Leeuwarder Courant.

Alhoewel Sylvana voor de creatieve kant heeft gekozen, had het ook zomaar een andere kant op kunnen gaan. Als tiener speelde ze op hoog niveau voetbal. Ze is zelfs gescout door SC Cambuur, SC Heerenveen en de KNVB, maar uiteindelijk heeft ze op haar zestiende gekozen voor acteren. ‘Ik had nog wel op een lager niveau door kunnen spelen, maar dat past niet bij mij. Als ik iets goed kan, wil ik er per se de beste in worden’, vertelt Sylvana.

Horecafamilie

Het tekent de ambitie en gedrevenheid van de 24-jarige, die uit een echte horecafamilie komt. Haar ouders hadden jarenlang een restaurant aan de Vrouwenpoort, Liuwherne. Ook haar zus en twee broers werken in de horeca. Als peuter wist Sylvana echter al dat ze op het toneel wilde staan. ‘Ik vind niets mooier dan mensen te kunnen entertainen. Ik heb altijd geweten dat dat mijn roeping is. Een plan B heb ik nooit gehad’, verklaart ze.

Wil je meer lezen over Sylvana, wat ze van de mediawereld vindt en haar tijd in Leeuwarden? Lees dan snel het hele interview op de website van de Leeuwarder Courant (betaald artikel)

Bron: Leeuwarder Courant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *