Super gaaf: Britt Dekker komt naar Pathé Leeuwarden voor de film Silverstar!

Ben je fan van Britt Dekker en haar nieuwe film Silverstar? Kom dan op zondag 17 juli naar Pathé Leeuwarden. Britt Dekker komt die dag naar onze mooie stad toe om haar Friese fans te ontmoeten!

Britt Dekker gaat de voorstelling van 15.45 uur namelijk inleiden. Na het kijken van de film is er natuurlijk een moment om haar handtekening te vragen of met Britt op de foto te gaan.

Wees er wel snel bij, want: vol = vol! Als jij met Britt de zomervakantie wil inluiden, kan je jouw tickets kopen via de website van Pathé!

Waar gaat de film over?

Silverstar is het vervolg op de film Whitestar. Een aantal jaar na de film runt Megan (Britt Dekker) haar eigen manege. Als Whitestar’s zoon, het jonge paard Silverstar, bij een stalbrand van schrik het bos in galoppeert, wordt hij gevonden door de 16-jarige Esmee. De twee hebben gelijk een bijzondere klik.

Na de brand krijgt Megan hulp aangeboden van paardenhandelaar Carina, maar is zij wel te vertrouwen? Esmee komt erachter dat er vreemde dingen gebeuren, maar niemand wil naar haar luisteren. Om Silverstar te redden, ziet ze geen andere optie dan met het paard op de vlucht te slaan. Samen moeten Esmee en Silverstar zien te overleven in de natuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *