Studenten van NHL Stenden mogen in hotels studeren

Het is voor een student niet makkelijk tijdens deze crisis. De horeca is dicht, een avondje gezellig bij iemand thuiszitten zit er niet in en door de online lessen zit je vaak thuis. Maar Post-Plaza en het Oranje Hotel hebben een leuk aanbod waardoor studenten even hun eigen (studenten)kamer kunnen ontvluchten.

Vanuit huis werken is niet zo erg, maar het is begrijpelijk dat het na een tijdje op je zenuwen begint te werken. Maar er is hier een leuk alternatief voor. Post-Plaza en het Oranje Hotel bieden studenten van NHL Stenden een plek waar ze lekker kunnen studeren. Het zijn vier-sterren hotels, dus dat maakt het al helemaal tof. Er zijn vijftig plekken beschikbaar, waarvan dertig in Post-Plaza en twintig in het Oranje Hotel. Een student kan eenmaal per week gebruikmaken van één van de vijftig plekken. NHL Stenden betaalt in ruil hiervoor een vergoeding aan de hotels.

Om zo’n studieplek te krijgen moet natuurlijk wel gereserveerd worden. Dit kan via het zelfserviceportaal. Bij binnenkomst moeten studenten een gezondheidscheck laten doen en worden de contactgegevens genoteerd. Ook moeten studenten hun eigen eten en drinken meenemen.

Foto: Marcel van Kammen (deze foto is genomen voor de coronacrisis)

2 Reacties op “Studenten van NHL Stenden mogen in hotels studeren”

  1. Heeel fijn om in een hotel te mogen studeren aangezien mijn studiootje maar 18m2 is en het lastig is om me daar te concentreren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *