Studenten geven zelf online studievoorlichting vanwege Corona

Je hebt ze vast al voorbij zien komen: berichten van studenten met de hashtag #ditberichtisgedeeld. Met deze berichten geven studenten aan informatie over hun studie te willen geven. Een super handig en mooi alternatief voor de inmiddels afgelaste open dagen van scholen en universiteiten.

Dankzij de coronacrisis zijn alle scholen tijdelijk gesloten. Ook open dagen, van bijvoorbeeld NHL Stenden, gaan niet door. Erg lastig, want hierdoor kunnen studenten minder goed informatie inwinnen over hun eventuele nieuwe opleiding. Gelukkig zijn daar de studenten en afgestudeerden die willen helpen. Mensen die dit bericht delen, kan je dus benaderen met je studievragen!

Wil jij je steentje bijdragen? Hieronder vind je een versie van de tekst die rondgaat op Facebook. Wil jij informatie over je nieuwe studie? Klik op de hashtag en je komt bij alle berichten van studenten en afstudeerders die je graag helpen.

“#ditberichtisgedeeld

De juiste studiekeuze maken is enorm belangrijk en die keuze wordt op dit moment moeilijker door het Corona-virus (geen open dagen, geen proefstudeerdagen, etc…).

Daarom:
Heb jij of heeft jouw zoon, dochter, broertje, zusje of iemand anders die je kent een vraag over de opleiding:

Voeg hier je eigen opleiding toe

Stuur me een privéberichtje! Ik beantwoord alle vragen met plezier en geef graag meer informatie! ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *