Stelling Van De Week: De Lunatokermis hoort op het Cambuurplein

Het is buiten nog vrij koud, maar op de redactie zitten wij stiekem al te dromen over de lente en de zomer. Lekker in een dunne jas naar buiten, geen heftige windvlagen zoals de afgelopen dagen en natuurlijk ook de Lunatokermis!

De Lunato Kermis vond je zeventig jaar lang op het Cambuurplein. Op vorig jaar na. Toen stonden de kermisattracties op de voormalige sportvelden van VV Leeuwarden. Dat was geen succes, want door de modderige ondergronden zakten de toestellen door hun as heen.

Daarom wil de organisatie dit jaar graag weer terug naar het Cambuurplein. En zijn ook wij benieuwd wat jullie vinden! Daarom de stelling van deze week: de Lunatokermis hoort gewoon op het Cambuurplein.

Laat je mening achter in de reacties! Bron foto: Facebookpagina Lunato Kermis Leeuwarden

26 Reacties op “Stelling Van De Week: De Lunatokermis hoort op het Cambuurplein”

  1. Doe maar terug op het Cambuurplein daar is het altijd zo geweest .hou zelf niet van de kermis maar alle veranderingen zijn nog verbeteringen.

  2. Zeker weten terug waar het hoort. Is maar vijf dagen.
    Er wordt ons al genoeg afgenomen.
    Dus hup gas er op kermis lunato op cambuurplein.

  3. Absoluut geen twijfel mogelijk, die kermis moet gewoon weer op het Cambuurplein zoals dat ook altijd zo geweest is voor die flater van afgelopen jaar.

  4. Tuurlijk hoort het op het Cambuur plein de kermis stond er al toen waren er nog geen winkels dus niet zuren meneer van de jumbo 👍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *