Dit is wat we tot nu toe weten over de vermissing van hond Ben

Inmiddels is het al een tijdje geleden dat hond Ben uit een tuin in Gytsjerk is weggelopen. Ondanks opmerkelijke sporen is Ben nog steeds niet gevonden. Dit is wat we tot nu toe weten over de vermissing.

Hond ben is begin januari weggelopen en waarschijnlijk geschrokken door vuurwerk. In de Trynwâlden is een watervlek in de vorm van Ben gevonden. De vlek is gevonden op de Kaetsjemuoiwei in Mûnein en een speurhond heeft bevestigd dat het om het vermiste dier gaat.

Uit de sloot gesleept

Hond Ben heeft daar in de sloot gelegen. Er is een grote kans dat Ben uit de sloot is gesleept, door twee mensen. Hij is namelijk groot, nat en zwaar. De natte plek op de weg (zie de onderstaande foto) zou er namelijk anders uitzien wanneer één persoon Ben had gesleept.

Naast het slepen is Ben op vrijdagavond op de Kaetsjemuoi Wei in Munein gezien. Er zijn meer mensen die Ben hebben gezien, maar dit nog niet hebben gemeld. En er zijn aanwijzingen dat Ben in de sloot daar heeft gelegen. Er is een een kleine kans dat Ben rondgelopen heeft tussen vrijdag- en zondagavond, omdat er honderden mensen dagelijks naar hem uitkijken. Iemand zou hem dus hebben gezien.

Helpen jullie mee Ben te vinden? Of de mensen, als Ben uit de sloot is gehaald? Gezien het tijdspad van de geur van een natte, dode hond wonen de mensen in de buurt.

Als je iets weet: meldt het dan alsjeblieft. Anoniem blijven kan ook, want om met de woorden van eigenaar Martine te spreken: Ben verdient dit niet. Je kunt met Martine contact opnemen via 06-42207788

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *