Stelling: er moet weer gedanst worden

Wat vind jij; moet er weer gedanst worden, ja of nee?

We mogen gelukkig alweer een tijdje uit, maar we moeten al heel lang trouw aan onze tafel blijven zitten. Het nieuwe uitgaan: ‘handjes in de lucht, en billen op de stoel’. Je favoriete nummer hoor je door de speaker.. maar je kan niets anders dan maar gewoon de handen in de lucht doen vanaf je stoel.

Maar er kan binnenkort weer naar hartenlust gedanst worden op feesten. Niet iedereen is het hier mee eens, daarom zijn we heel benieuwd naar wat jullie vinden!?

De wetenschappelijke experten vinden het nog te vroeg om straffe uitspraken te doen over die voorstellen. “Ik wil mij zeker nog niet op een datum vastpinnen. Een belangrijkere maatstaf is dat iedereen de kans heeft gehad om zich te laten vaccineren”, zegt viroloog Marc Van Ranst (KU Leuven). 

Veel horecabedrijven moeten geld lenen om zo hun bedrijf te behouden en sommige zijn zelfs al failliet gegaan door de coronacrisis. KHN-voorzitter vindt het onacceptabel dat er geen versoepelingen komen voor de horeca terwijl dat in andere branches wel het geval is.

Wat vind jij; moet er weer gedanst worden, ja of nee?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *