Stelling: De Prinsentuin moet worden afgesloten bij te veel drukte

Afgelopen dinsdag met Koningsdag was het ontzettend druk in de Prinsentuin. Te druk. Daarom heeft de gemeente onder andere besloten om met mooi weer de stroom van bezoekers in goede banen te leiden en als het nodig is de toegang tijdelijk af te sluiten zodat er niet te veel mensen komen.

Om ervoor te zorgen dat alles goed geregeld wordt op drukke dagen, worden er gastheren en -vrouwen ingezet die in de Prinsentuin gaan staan om in de gaten te houden of er nog voldoende ruimte is. Hierbij wordt rekening gehouden met bezoekers die met hun boot in de Prinsentuin gaan aanmeren. Ook worden er hekken geplaatst zodat er een duidelijke in- en uitgang is. Of het te druk wordt, zal ter plekke worden bepaald en als dit het geval is zal de toegang tijdelijk worden afgesloten. 

Nu het alweer mei is, zullen er ook weer meer dagen aankomen met lekkere zonnige temperaturen. De Prinsentuin zal dan ook zeker een geliefde plek zijn om gezellig even te zitten met wat vrienden of vriendinnen. Zijn jullie het er mee eens dat de Prinsentuin op zulke dagen bij te veel drukte moet worden afgesloten of is het niet nodig en ben je het er niet mee eens? Laat het weten in onze Facebookpost door een hartje of verdrietige emoticon te gebruiken.

Bron: LC

1 Reactie to “Stelling: De Prinsentuin moet worden afgesloten bij te veel drukte”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *