Sophias staat nooit stil

Sophias staat nooit stil, dat blijkt wel. In de afgelopen maanden is er weer hard gewerkt om heel veel activiteiten en vernieuwingen door te voeren. Hieronder lees je daar meer over.

Holiday season

Sophias pakt in december en januari extra uit met het Holiday Season! Er zijn heel veel extra feestjes en natuurlijk is er een uitgebreid kerstdiner. Vanaf nu is er ook elke eerste vrijdag van de maand een Vrijmibo XL, waar tussen 16.00 en 17.00 uur het tweede biertje gratis is tijdens het Happy Hour. Ook draait er dan een DJ van 16.00 tot 19.00 uur. Met Oudjaarsdag moeten alle fusten leeg en kost een biertje zelfs maar één euro!

Nieuwe kaart

Daarnaast hebben ze alle kaarten aangepakt. Zowel de dinerkaart, lunchkaart, drankenkaart als ook de cocktailkaart zijn vernieuwd. De dinerkaart is uitgebreid met nieuwe variaties op de klassieke gerechten, maar ook met een heleboel vegetarische opties.

Zo kun je nu bijvoorbeeld een ‘sparerib’ van mais krijgen en is de gevulde cannelloni voor veel gasten al een nieuwe favoriet. Maar ook voor de vleesliefhebbers zijn er veel keuzes toegevoegd. Van sappige eendenborst tot malse kogelbiefstuk, de keuze is groter dan ooit.

Cocktails

Waar veel gasten natuurlijk voor naar Sophias gaan, zijn de cocktails. Zoals we net al noemden, is ook de cocktailkaart aangevuld. Naast de klassieke cocktails heeft het barteam van Sophias een gloednieuwe speciale cocktailkaart met zelf samengestelde cocktails.

Deze vind je dus nergens anders! Ook is er iedere maand een nieuwe speciale cocktail, die ze aankondigen op hun sociale media. Of je nu een doorgewinterde cocktailkenner bent of gewoon zin hebt in iets anders; kom langs, hef het glas en ontdek wat Sophias in petto heeft!

Foto: Aron Weidenaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *