Sneller streamen, gezelliger gamen of met z’n allen online? Het kan met glasvezel van Delta Netwerk!

Netflix, een slimme televisie, je telefoon: eigenlijk élk apparaat maakt waarschijnlijk gebruik van internet. En dan is er in deze tijd niets vervelender dan wachten, wachten en nog eens wachten totdat jouw serie, website of app is geladen.

Misschien wordt het tijd voor glasvezel! Dat is precies waar DELTA Netwerk, onderdeel van DELTA Fiber Nederland, zich voor inzet.

Geschiedenis

Glasvezel is zo dun als een haar op je hoofd. Met deze vezel deel je data met de snelheid van het licht. De techniek erachter bestaat al meer dan vijftig jaar en wordt gebruikt voor ons dagelijkse internetgebruik. En dat wordt onder andere verzorgd door DELTA Netwerk, onderdeel van DELTA Fiber Nederland.

DELTA Fiber Nederland is het moederbedrijf van internetaanbieders DELTA en Caiway. Daarnaast is DELTA Netwerk één van de snelst groeiende glasvezelbedrijven van Nederland én zorgt het bedrijf voor de aanleg en het onderhoud van Glasvezel in Nederland.

Open netwerk

Het netwerk van DELTA Netwerk is overigens open. Dat betekent dat er, naast de eigen merken, ook andere aanbieders van internet welkom zijn op het netwerk van DELTA Netwerk. “Op deze manier willen we zo veel mogelijk mensen toegang bieden tot razendsnel glasvezel internet, met keuze uit meerdere providers”, valt er te lezen op de website van DELTA Netwerk.

Voordelen

Maar: wat zijn precies de voordelen? Laten we simpel beginnen: voor glasvezel ben je vaak net zoveel (en soms zelfs minder!) geld kwijt als voor je huidige coax- of koperaansluiting. Je verbinding is echter véél sneller en stabieler.

Daarnaast kan glasvezel oneindige hoeveelheden data aan. Dat betekent dus dat de één rustig kan gamen, terwijl de ander bestanden download of films streamt. En over gamen gesproken: dankzij de superstabiele verbinding die hele hoge snelheden aankan, heb je geen vertragingen meer in je spel. En even snel iets nieuws downloaden? Dat is ook zo klaar.

Dat is uiteraard nog niet alles! Er zijn véél meer voordelen. Wil je meer informatie? Volg dan de online informatieavond om 19.30 uur op 3 november. Meer info vind je op www.deltanetwerk.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *