Smullen maar! 10 x een pannenkoek bij ’t Pannekoekschip

Ahoy! Aan de Willemskade 69 vind je ’t Pannekoekschip. Zodra je het schip binnenstapt, ga je terug in de tijd. Je loopt over de originele plankenvloer naar je tafel, en ziet ondertussen aan zowel de bakboord als stuurboordzijde oude luiken en karakteristieke patrijspoorten met zicht op het water. Het schip ademt de echte scheepssfeer uit: alsof het zo weg kan varen, op naar de open zee.

Oud-Hollandse gezelligheid dus! Voor de kids is er een grote speelhoek om zich in te vermaken tijdens het wachten. Met meer dan 120 soorten pannenkoeken op de kaart is het nog lastig kiezen ook. Of je kiest gewoon voor een naturel en combineer zelf met verschillende ingrediënten tot je eigen pannenkoek. Met keuze uit meer dan 120 verschillende pannenkoeken zit er voor iedereen wel wat lekkers bij. Gelukkig maar, want voor pannenkoeken is toch niemand te oud?

Win, win, win!

Wil je deze heerlijke pannenkoeken eens proberen? Die kun jij winnen, helemaal gratis en voor niets! En niet alleen jij, wij mogen wel 10 winnaars blij maken met een pannenkoek naar keuze die je gezellig in het Schip kunt opeten.

Wat moet je doen

Mee doen is heel simpel: volg de pagina van ’t Pannekoekschip en tag onder het facebookbericht je dinner-date, that’s it. Zo maak je automatisch kans op één van de 10 vouchers voor een lekkere pannenkoek.

Meedoen aan deze actie kan tot en met vrijdag 12 November 2021. De winnaars krijgen bericht. 

En dan.. fingers crossed! 🤞

8 Reacties op “Smullen maar! 10 x een pannenkoek bij ’t Pannekoekschip”

  1. Wat een super ludieke actie midden in de Corona tijden.
    Als ik win kom ik graag met de de kids een pannenkoek smullen! Zal wel keuze stress worden als ik de menu kaart bekijk 🤔😊

  2. Ik zou dit ontzettend graag winnen voor m’n dochtertje Fay van 3 jaar oud. Zij is al een keer eerder op het schip geweest een paar maanden geleden en toen was iedereen zo leuk met haar omdat ze jarig was. Het is altijd een leuke beleving!

  3. Super leuke actie en Super leuke verrassing voor mijn dochter die 30 november 10 jaar wordt
    Lekker genieten met ons gezinnetje

  4. Graag zou ik mijn moeder van 85 ( al 2x geen verjaardag kunnen vieren ivm corona) verrassen met het winnen van een pannekoek, die ze samen met mijn zus (mantelzorg ..dag van de mantelzorg komt eraan) dan zou kunnen gaan oppeuzelen.
    Hoop dat jullie haar hiermee kunnen verrassen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *