Scannen en betalen met je mobieltje bij de AH

De Albert Heijn in Hurdegaryp aan de Fuormanderij, gaat volop met de tijd mee. De winkel zit vol met moderne klantvriendelijke nieuwe snufjes en betaalmogelijkheden, in combinatie met oude en vertrouwde betaalmethodes. Vergeet ook niet het grote assortiment voor ouderwetse eters en drinkers, moderne eters en drinkers en iedereen daar tussenin. Winkelen is er een feestje.

De oorsprong van de winkel startte in 1996 op de huidige locatie met een Spar super­markt, later werd het een C1000 en sinds 2013 een Albert Heijn. Het winkelteam in Hurdegaryp houdt van innovaties en klantvriende­lijk zijn in combinatie met oog en oor houden voor het oude en vertrouwde en is terecht trots op de hypermo­derne snufjes in hun winkel, die het de klant alleen maar makkelijker maken.

Scannen en betalen met je mobieltje

Zelfscannen met je mobiele telefoon is zo’n voorbeeld van klantvriendelijk denken in een modern jasje. In de AH Hurdegaryp, met de zelfscan en Scan&Go, kun je ook met je mobiel zelfscan­nen. Uniek daaraan is dat je door het scannen van producten je digitale bood­schappenlijstje in de Albert Heijn app kunt afstrepen.

Hoe de mobiele zelfscan werkt?

• Maak in de winkel verbin­ding met het gratis wifi-netwerk ‘Albert Heijn’.

• Start de Albert Heijn app en kies voor zelfscannen.

• Scan je bonuskaart en al je boodschappen.

• Betaal bij een betaalpaal met je bankpas en open het hekje door de code op je telefoonscherm of kassa­bon te scannen.

Digitaal boodschap­pen doen

Met de Albert Heijn app is boodschappen doen nóg makkelijker. Je hebt daarmee altijd je bonuskaart bij de hand, al je (persoonlijke) aanbiedingen overzichtelijk bij elkaar, je boodschappen­lijstje altijd en overal bij de hand, je kunt je boodschap­pen sorteren op looproute in je eigen AH-winkel en je kunt bladeren door de ruim 22.000 Allerhande-recepten.

Elektronische schaplabels

Als enige supermarkt in de regio heeft de AH elektro­nische schaplabels. De prijzen worden er vanuit het hoofdkantoor opgezet. Het winkelpersoneel hoeft dus niet meer met kaartjes te werken en te vervangen, dat scheelt echt enorm veel werk. Bovendien staat het in contact met de kassa zodat je altijd de juiste prijzen in het systeem hebt.

Vegetarisch en veganistisch

Ook heeft de Hurdegaryp­ster Albert Heijn een groot assortiment aan vegeta­rische en veganistische producten. Mensen willen steeds bewuster en ge­zonder eten en daar doet iedereen uiteraard graag aan mee. Daarom brengt de Albert Heijn stelselmatig de hoeveelheid suiker en zout in producten naar beneden. De supermarktketen dwingt dat af bij de leveranciers en is daar ook in de producten van het eigen AH-winkel­merk volop mee bezig.

Meeste en beste aanbiedingen van Nederland

Bovendien is de supermarkt super voordelig, want Albert Heijn heeft de meeste en de beste aanbiedingen van heel Nederland. Gemiddeld heeft de vestiging in Hurdegaryp iedere week zo’n 1150 aan­biedingen. Dus daar zit voor iedereen wel wat bruikbaars tussen.

Ook lokale producten

Het winkelteam vindt het leuk om ook lokale specia­liteiten in het assortiment op te nemen. Daarom zijn er vleeswaren van Weijdenaar, de yoghurt van Jansma Zuivel en roggebrood van Andringa verkrijgbaar. Ou­dere klanten willen tenslotte ook herkenbare producten.

Hoe leuk en hip dat mobiele zelfscannen ook is, er kan nog altijd gewoon aan de kassa worden betaald. Ook voor de oudere medemens is winkelen bij de AH van Hurdegaryp een prettig uitje. Ook zij kunnen er relaxed en makkelijk boodschappen doen zonder al teveel hoofd­brekens.

Loop maar eens door deze supermarkt en ontdek hoeveel klantvriendelijke facetten er allemaal zijn bedacht. Laat je verrassen, verbazen en voor zover mogelijk verwennen door de klantvriendelijke mogelijkhe­den. Ontdek het geweldige grote en brede assortiment. Het zijn geen loze woorden: winkelen bij de AH aan de Fuormanderij is echt een feestje.

Foto: Marcel van Kammen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *