Sanisale en Keukensale vieren 10-jarig jubileum

Op 11 maart is het tien jaar geleden dat beide inpandige bedrijven aan de Zwettestraat 10 van eigenaar Zacheus van der Zee werden geopend door toenmalig Cambuur-spits Mark de Vries. 

Wat dat betreft komen de versoepelingen van de maatregelen voor van der Zee op een goed moment, want vanaf 3 maart mag hij na lange tijd weer klanten verwelkomen. 

De afgelopen periode hebben Zacheus en zijn werknemers er alles aangedaan om het bedrijf draaiende te houden tijdens de coronacrisis. Zo probeerden ze mensen info te verschaffen door middel van videobellen, e-mailen of aan de hand van foto’s mensen te informeren over eventuele aankopen. Het was voor eigenaar Zacheus niet nieuw om in een crisis een bedrijf te runnen, aangezien hij in 2011 begon terwijl er een economische crisis gaande was. 

Naast het grote assortiment aan badkamers en accessoires dat wordt aangeboden, wordt de winkel nu ook uitgebreid. Je kunt er inmiddels ook terecht voor vloertegels, die gebruikt kunnen worden bij vloerverwarming voor de woonkamer. Ook komen daar pvc-vloeren bij.

Bron: RondOm Vandaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *