Sanisale en Keukensale: alles voor je nieuwe badkamer en keuken

Moeten we Sanisale en Keukensale Leeuwarden nog aan je voorstellen? Bij beide bedrijven vind je alles voor je nieuwe keuken of badkamer! We spreken eigenaar Zacheus in het pand aan de Zwettestraat, waar beide bedrijven in te vinden zijn.

Zacheus had altijd het plan om voor zijn veertigste iets voor zichzelf te beginnen. In 2010 kwam Sanisale op zijn pad, waarna hij in 2011 met de winkel is begonnen. Daar kwam in 2015 Keukensale bij. En met beide keuzes is hij nog dagelijks gelukkig, geeft hij aan. “Elke dag, klant, keuken en badkamer is weer anders.”

Geen kopiëren en plakken

Zoals Zacheus het zelf zegt: Kopiëren en plakken is geen optie bij Sanisale en Keukensale. Iedereen heeft namelijk weer een andere, persoonlijke voorkeur. “En daarnaast beoordeel je het soms ook wel eens verkeerd. Er is ‘never a dull moment’.”

Als we het zo mogen samenvatten zijn zowel Sanisale als Keukensale uitgegroeid tot bekende namen in Leeuwarden. En op die bekendheid is Zacheus trots, geeft hij aan. “Er zijn veel keukenzaken en sanitairwinkels in Leeuwarden. Dat mensen weer terugkomen? Ja, daar zijn we wel trots op”, vertelt hij met een tevreden glimlach op zijn gezicht.

En wees gerust: als het aan Zacheus ligt, gaat hij nog wel tien jaar door. “Ik vind het werk gewoon leuk. Als ik geen plezier meer heb, stop ik er gewoon mee. Dit is een negen- tot-vijfbaan die gewoon niet saai word. En zolang het leuk is, blijf ik doorgaan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *