Roast, dé voorloper op het gebied van eten en drinken

ROAST is dé voorloper op het gebied van eten en drinken in de juiste ambiance waarbij kwaliteit, gastvrijheid en originaliteit voorop staan. Ze streven naar goed eten, veel variatie op de menukaart, wijn en spijs combinaties, unieke arrangementen en een goede sfeer waar je je als gast volledig kunt ontspannen.

Bij Roast in Leeuwarden geniet je van de ambiance van de bruisende binnenstad, waar je uitkijkt over de gracht terwijl je geniet van één van de vele cocktails, wijnen per glas of andere dranken. Op zoek naar een meer ontspannen sfeer? Neem dan plaats in een van de twee binnentuinen. 

Je kunt bij Roast terecht voor een heerlijke lunch, diner of borrel. De keuken bereidt heerlijke, pure gerechten. Je kunt ook naar Roast voor de lekkerste hapjes, oftewel ‘bites’. Er is voor ieder wat wils. Zo heb je de keuze uit onder andere oesters, anti-pasti planken, breekbroden, mini hot-dogs, charcuterie of spicy meatballs.

Wil je je avond goed afsluiten? Bezoek dan na jouw diner ook zeker de cocktailbar in Roast; Kelder 65. Hier werkt een team gepassioneerde bartenders om de mooiste cocktails te serveren.

Roast, gelegen op de Nieuwestad 63-65, is op de volgende dagen en tijdstippen geopend:
Maandag t/m donderdag: 11:00 – 00:00 uur
Vrijdag en zaterdag: 10:00 – 01:00 uur
Zondag: 11:00 – 23:00 uur

De cocktailbar is geopend van donderdag tot en met zaterdag van 17:00 – 02:00 uur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *