Rhodos Palace: vier de feestdagen met een Grieks tintje!

Ben jij een liefhebber van de Griekse keuken? Dan kun je Rhodos Palace aan het Ruiterskwartier niet overslaan! Hier weten ze wel hoe ze lekker eten moeten bereiden. En tijdens de feestdagen is dat niet minder waar!

We hoeven Rhodos Palace vast en zeker niet meer aan je voor te stellen. Hier waan je je eventjes in Griekenland. Dit komt niet alleen door de stijl (heel het restaurant is authentiek Grieks ingericht), maar ook door de gerechten zelf!

Op de menukaart vind je namelijk geen gerechten die lijken op de traditioneel Griekse gerechten: het zijn de traditioneel Griekse gerechten! Alleen de allerbeste producten worden ingekocht.

“De authenticiteit behouden we ook door wijnen, olijven en andere ingrediënten uit Griekenland te serveren”, vertelt eigenaar Sortiris. De juiste ingrediënten is één ding, maar je moet het ook kunnen bereiden. In de keuken vind je dan ook echt Griekse koks.

Mixed grill

In de Griekse keuken draait het veel om vlees, maar vind je ook een rijk aanbod aan vis- en groentegerechten. De gyros, souvlaki en bifteki zijn voorbeelden van authentieke vleesgerechten die je hier kunt bestellen. Kun je niet kiezen? Kies dan voor de mixed grill.

“Die wordt wel het meeste besteld. Daar zitten ook onze lamskoteletjes bij, maar soms willen mensen die er niet bij hebben. Op een apart schaaltje breng ik ze dan alsnog, zodat ze de lamskoteletjes kunnen proeven. Ik weet dat ze die dan wel lekker vinden! Daarnaast is de moussaka ook erg geliefd.”

Nu de feestdagen er weer aan zitten te komen, willen we natuurlijk ook allemaal overheerlijk eten, maar uren in de keuken staan? Dat slaan we het liefste even over. Bij Rhodos Palace geniet je van een heerlijk kerstmenu. Alle informatie vind je op de site van Rhodos Palace. Reserveren kan via 058 213 20 01. Kalí Órexi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *