Rhodos Palace is dé plek waar je de sfeer van Griekenland kunt proeven

Ruim 25 jaar geleden opende Rhodos Palace haar deuren en tot de dag van vandaag kun je nog steeds genieten van de authentieke Griekse gerechten. Bij Rhodos Palace kun je de sfeer van Griekenland proeven, ook al zit je in het hartje van Leeuwarden. 

De keuken

De griekse keuken is een typisch mediterrane keuken die zich kenmerkt door het gebruik van ingrediënten als olijfolie, kruiden als oregano en laurier, veel groente, vlees en vis. En met een kaart die zelden wisselt, zorgen de Griekse koks van Rhodos Palace ervoor dat klanten precies weten wat ze kunnen verwachten. Hierdoor heeft Rhodos Palace een groot aantal vaste klanten heeft opgebouwd. Rhodos levert alleen de beste kwaliteit! Aangezien het restaurant door de corona crisis op het moment nog gesloten is, kun je de Griekse sferen ook bij je thuis laten komen. Je kunt bij Rhodos Palace namelijk ook afhalen en je krijgt dan ook nog eens 10% korting. Snel eens lekker Grieks bestellen dus!

Versoepelingen

Hopelijk mag het restaurant door de versoepelingen snel weer open. Wij kijken er in ieder geval naar uit, om weer heerlijk gezellig Grieks te eten, bij binnenkomst te genieten van spontaan en vriendelijk personeel en van een glaasje oozo natuurlijk! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *