Rhodos Palace: een stukje Griekenland, gewoon om de hoek 

Ben jij ook zo verliefd op al het moois dat Griekenland te bieden heeft? Dan kun je dat vliegticket gerust annuleren, want bij Rhodos Palace aan het Ruiterskwartier proef, ruik, hoor, zie en voel je álles dat te maken heeft met Griekenland. 

Wanneer je het restaurant binnenloopt waan je je meteen in een paleis. Ondanks dat het restaurant plaats heeft voor maar liefst 280 personen, oogt het intiem. Waar je ook kijkt zie je Griekse elementen in de vorm van stenen, muurplaten en standbeelden.  

Om die écht Griekse stijl authentiek te houden, werken er bij Rhodos Palace bijna alleen maar Griekse koks. Daardoor kunnen ze eigenlijk alles wel maken. Daarnaast kopen ze alleen de allerbeste producten in. Zoals Sotiris zelf zegt: de gerechten moeten niet lijken op gerechten uit Griekenland, het zíjn de gerechten uit Griekenland. 

Mixed grill 

In de Griekse keuken draait het veel om vlees, maar vind je ook een rijk aanbod aan vis- en groentegerechten. De gyros, souvlaki en bifteki zijn voorbeelden van authentieke vleesgerechten die je hier kunt bestellen.  

Kun je niet kiezen? Kies dan voor de mixed grill. “Die wordt wel het meeste besteld. Daar zitten ook onze lamskoteletjes bij, maar soms willen mensen die er niet bij hebben. Op een apart schaaltje breng ik ze dan alsnog, zodat ze de lamskoteletjes kunnen proeven. Ik weet dat ze die dan wel lekker vinden! Daarnaast is de moussaka ook erg geliefd.” 

Nu de feestdagen er weer aan zitten te komen, willen we natuurlijk ook allemaal overheerlijk eten, maar uren in de keuken staan? Dat slaan we het liefste even over. Bij Rhodos Palace geniet je van een heerlijk kerstmenu. Alle informatie vind je op de site van Rhodos Palace. Reserveren kan via 058-2132001. Kalí órexi! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *