Miedema Brilmode en Oogzorg: exact zicht, in elk licht

Het is al een tijdje vroeger donker en we hebben dus meer licht nodig om goed te kunnen zien. Lezen gaat bijvoorbeeld lastiger, maar ook deelname aan het verkeer vergt veel van je ogen. Minder scherp zicht, afnemend contrast en verminderde kleurwaarneming.

Wanneer je zicht een dagelijkse uitdaging wordt, kunnen B.I.G. EXACT® biometrische glazen beduidend scherper zicht en meer comfort bieden.

Biometrisch DNEye® oogonderzoek

De basis hiervoor is een individuele meting van de ogen die Miedema Brilmode & Oogzorg, als ervaren expert in Biometrisch Intelligente Glazen bij Miedema Brilmode & Oogzorg in Leeuwarden, uitvoert met behulp van de modernste technologie: de DNEye® Scanner.

De oogmeetspecialist van Miedema Brilmode & Oogzorg legt uit: “met de hypernauwkeurige DNEye® Scanner van Rodenstock worden van elk oog duizenden datapunten gemeten.”

“Uniek is dat we zo in staat zijn om de verschillen in uw dag- en nachtzicht te analyseren en de lengte van het oog mee te nemen in het exacte biometrisch oogmodel. Deze individuele data gebruiken we voor de productie van uw persoonlijke brillenglazen die exact bij je ogen passen: B.I.G. Exact®.”

Kosteloos DNEye® oogonderzoek

Wil jij ook een uniek oogonderzoek ervaren of meer informatie over de voordelen van Biometrisch Intelligente Glazen? Bel Miedema Brilmode en Oogzorg voor een afspraak via 058 212 48 66 voor een biometrische zichtanalyse met de DNEye® Scanner.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *