Resultaat halen én behouden? Dat doe je met de Studio Elements methode!

Bij Studio Elements is personal training écht persoonlijk. Je gaat dus niet direct aan de slag maar krijgt eerst een uitgebreide intake om je beginsituatie, je doelen en je obstakels in kaart te brengen. Zo wordt er een persoonlijk plan op maat gemaakt. Een plan waarbij er gekeken wordt naar wat er bij jou past. Zo ervaar je de minste stress en blijf je genieten van hetgeen jij belangrijk vindt in het leven.

Naast een uitgebreide bewegingsanalyse tijdens de intake waarin wordt gekeken naar hoe het jouw lichaam beweegt en eventuele beweegklachten in kaart worden gebracht, komen ook slaap, stress, voeding en omgeving aan bod.

Alles in balans

Om de besproken wensen en doelen vol te kunnen houden op lange termijn, moeten al deze factoren namelijk in balans zijn. Om die balans te behalen en behouden, krijg je stap voor stap vaardigheden aangeleerd waar je de rest van je leven wat aan hebt.

Bij de start van het personal trainingstraject wordt uitgegaan van het eerst goed leren bewegen en daarna (pas) belasten. Je lichaam moet nog een heel leven mee, dus de focus wordt eerst gelegd op techniek en efficiënt leren bewegen. Zo krijg je steeds meer vertrouwen in je lichaam. Je merkt dat je sterker wordt, steeds lekkerder in je vel zit en steeds meer energie krijgt.

“Tijdens het traject wordt er naar jouw behoefte gekeken en eventueel bijgestuurd om je op koers te houden voor het behalen en behouden van je doel.” Heb je een dag minder energie of last van pijn? Dan wordt jouw training daarop aangepast. Loopt het even niet meer zo lekker? Studio Elements is jouw stok achter de deur, wat jouw wens ook is.

Meer energie krijgen, afslanken of van je beweegklachten afkomen? Dat doe je samen met Studio Elements! Nieuwsgierig? Je kan altijd contact opnemen voor een vrijblijvende kennismaking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *