Restaurant Minato: een paradijsje aan het water

Ken jij restaurant Minato al? Dit paradijsje aan het water is sinds 2019 de perfecte plek voor liefhebbers van de Aziatische keuken!

Je vindt Minato in het pand waar vroeger Lieuwherne zat, aan de Vrouwenpoort. Voor het restaurant is Minato trouwens de beste naam: dat is namelijk het Japanse woord voor ‘haven’. En dat is niet het enige mooie aan Minato: in een eerder interview vertelde de eigenaar (de heer Chen) aan ons dat de plek te mooi is om niets mee te doen.

“Het is een speciaal plekje voor zowel de inwoners van Leeuwarden als toeristen die met een bootje aanleggen. Bovendien kunnen gasten hier heerlijk genieten van de gerechten op de mooie terrassen”, vertelde hij toen.

Altijd gastvrij

Op de website van het restaurant staat overigens ook een bijzondere tekst.‘Net zoals de zon ons elke dag warmte, gezelligheid en plezier brengt, willen wij dit onze gasten ook brengen met ons restaurant’. Chen heeft ons al eens uitgelegd wat hij ermee bedoelt: ‘Wij zijn altijd gastvrij, onze klanten zijn koning. Iedere bezoeker wordt hartelijk bediend en voelt zich hier thuis.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *