Restaurant Eurohotel flink opgeknapt

Het restaurant van het Eurohotel aan het Europaplein in Leeuwarden is de afgelopen tijd onderworpen aan een  opknapbeurt. Het hotel is sinds juni handen van Jochem van der Schoot die na de opknapbeurt van het hotel de automatisering van de boekinssoftware heeft aangepakt waarna de bezettingsgraad meteen steeg.

“In augustus hadden we direct de hoogste bezetting van de afgelopen twintig jaar”, vertelt hij. “We zaten de hele maand vol”. De bezettingsgraad is nu zo’n 80 procent. “Daarom hebben we ervoor gekozen om direct de verbouwing te doen. Dat zou eerst na 2018, maar het ging zo lekker, dat we vinden dat het een eigen identiteit verdient.”

Een van de eerste klanten van het nieuwe restaurant is positief over het resultaat van de renovatie. “Zeker de laatste tien jaar verblijf ik tijdens schaatstoernooien in Thialf in dit hotel. Het is schitterend mooi geworden. Voor mijn gevoel is het ook uitgebreid qua tafels en ruimte”. Dat gevoel wordt door bedrijfsleider Harold Harskamp beaamt: “De plantenbakken zijn eruit gehaald. Het is wat opener allemaal.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *