Poll: wat vind jij van de Coronacheck-App?

We hebben er vast allemaal al mee te maken gehad. De Coronacheck-App. Zonder deze app mogen we het toilet niet meer bezoeken, geen drankjes aan de bar bestellen of biljarten met vriend(inn)en. We mogen geen evenementen bezoeken, niet naar de sportkantines en een date meenemen uit eten zit er ook niet meer in.

Uiteraard doen we dit om verdere verspreiding van Corona tegen te gaan. Maar ben je volledig gevaccineerd en gebruik je de app? Dan gaat er een hele wereld voor je open. Kroegentocht, helemaal losgaan bij Cambuur, veel te veel rondes tapas bestellen, tap van de sportkantine leegdrinken, stuiteren op een festivalletje en nog veel meer.

Wij zijn erg benieuwd naar wat jij vind van de Coronacheck-App. Gebruik jij de app zonder problemen? Of heb je er problemen mee? Laat het weten in onze poll.

2 Reacties op “Poll: wat vind jij van de Coronacheck-App?”

  1. Ik heb de app niet gebruikt, omdat ik het een belachelijke maatregel vind. Als niet-gecaccineerde ga je je niet dagelijks laten testen om ergens naar binnen te mogen. Gevaccineerde blijken inmiddels net zo goed besmet te raken en dan ook besmettelijk te zijn. Waarom hoeven zij zich dan niet steeds te laten testen? Het beleid raakt kant noch wal.

  2. Het is een keus als je niet gevaccineerd wil worden. Je kan nog steeds overal terecht, maar dan met een negatieve test uitslag of bewijs dat je corona heb gehad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *