Een bord vol heerlijke vegan desserts van Eetcafé Spinoza: vegan tip!

Ober, ik kan niet kiezen!

Gastheer: ‘Dan neemt u toch gewoon van alles wat?’.

Als je denkt dat je als vegan alleen maar van komkommers, tomaatjes en wat rijstwafels kan snacken, heb je het helemaal mis. Want zou je verwachten dat alles op dit smakelijk bord volledig veganistisch is?

In onze vorige post over ‘VEGAN HOTSPOTS’ vertelde ik over Spinoza en dat ik hier nog nooit gegeten had maar er zoveel goeds over had gehoord. Toch voegde ik hem toe aan de lijst, ook omdat ze uitgeroepen zijn tot ‘Beste Eetcafe van Nederland’. Ik denk dat dit al heel veel zegt. Ze hebben zelfs een extra menu dat compleet veganistisch is. Ik nam de proef op de som, en ja.. daar zijn niet heel veel woorden voor nodig, de foto zegt genoeg toch? En naast dat het er heel mooi uit ziet, was het ook nog eens ontzettend lekker. Op deze manier hoef je niets te missen! Lang leve Spinoza!

Gezelligste eetcafé van het noorden

Spinoza heeft een heerlijke binnentuin, een wijnkelder, een zaal voor theaterdiners en partijen, maar ook een verborgen cocktailbar. Heel gezellig dus, en dan ook nog eens heerlijke verse en smaakvolle gerechten van lokale en bewuste producten. 

Spinoza is gevestigd op de Eewal nummer 50-52.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *