Pathé Leeuwarden filmladder | 29 t/m 5 juli

De komende week belooft weer een spannende tijd te worden voor filmliefhebbers, want Pathé heeft een line-up van spraakmakende films samengesteld die je niet wilt missen. Hieronder vind je een overzicht van enkele hoogtepunten. Zorg ervoor dat je jouw kaartjes alvast bemachtigt via www.pathe.nl/leeuwarden, zodat je zonder zorgen kunt genieten van de film en je verse popcorn.

  1. Indiana Jones and the Dial of Destiny: Harrison Ford keert terug als de legendarische archeoloog in dit langverwachte slotstuk van de iconische franchise. Onder regie van James Mangold (bekend van “Le Mans ‘66” en “Logan”) belooft dit avontuur groots, wereldwijd en boordevol spanning te zijn. Naast Ford schitteren Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas, John Rhys-Davies, Toby Jones, Boyd Holbrook, Ethann Isidore en Mads Mikkelsen in de hoofdrollen. Met Steven Spielberg en George Lucas als uitvoerende producenten en de iconische muziek van John Williams is dit een film die je niet mag missen.
  2. Ruby Kieuwmans: Tiener met Tentakels: DreamWorks Animation neemt je deze zomer mee naar de woelige wateren van de middelbare school met een hilarische en hartverwarmende komedie. Volg het verhaal van een verlegen tiener die ontdekt dat ze deel uitmaakt van een koninklijke familie van mythische krakens. Wat haar diep in de zee te wachten staat, overtreft haar wildste dromen. Bereid je voor op lachen en ontroering tijdens deze bijzondere animatiefilm.
  3. De Oneindige Slijmfilm: Indy’s (Bibi) slijmavontuur gaat verder wanneer er plotseling een mysterieuze slijmsteen met magische krachten uit de ruimte opduikt. De slechterik Xenia Kobalt weet de steen in handen te krijgen, met als gevolg dat de hele wereld in conflict raakt. Indy moet met behulp van oude en nieuwe slijmvrienden en de vrolijke alien Klatu tot het oneindige gaan om Xenia te stoppen. Zal het haar lukken? Ontdek het in deze kleurrijke en spectaculaire familiefilm.

Mis deze spraakmakende films niet en zorg dat je erbij bent in Pathé. Koop je kaartjes nu op www.pathe.nl/leeuwarden en maak je klaar voor een onvergetelijke bioscoopervaring. Wij zetten alvast de verse popcorn voor je klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *