Paaseitjes alweer in de schappen

Elk jaar verbaas je je er weer over en het lijkt ook elk jaar maar eerder en eerder te worden. Pepernoten liggen vanaf augustus al in de schappen, kerstversiering kun je in september krijgen en ook met paaseitjes kunnen winkels niet wachten om ze weer te verkopen. Ze zijn nu namelijk alweer verkrijgbaar! De paaseitjes.

12 en 13 april is het pas zover, maar toch liggen ze nu al in de winkels. Het is nog maar januari, nog maar liefst vier maanden tot Pasen! Maar aan de andere kant, wat moeten we erop tegen hebben? Het merendeel zal het er vast mee eens zijn dat paaseitjes ontzettend lekker zijn. Dus hoe eerder je ze kunt kopen hoe langer je ervan kunt genieten. Klinkt logisch toch?

Wel typisch is dat de paaseitjes vaak alweer uitverkocht zijn wanneer het dan daadwerkelijk Pasen is. Beetje jammer. Daar zouden winkels beter op in kunnen spelen. Echt een probleem kunnen we er ook niet van maken; chocola is chocola, dus of het nu een paaseitje of gewoon een reep chocolade is, het smaakt allemaal hetzelfde.

Heb jij ook alweer zin in paaseitjes? Bij de Jumbo, Action en Hema ben je sowieso op het juiste adres!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *