Jumbo komt met frikandel speciaal-salade

Goed nieuws voor de frikandel speciaal fans! De nieuwe salade van de Jumbo is een lekkernij voor wie van curry, mayo, uitjes en frikandellen houdt. 

Misschien komt het je bekent voor en dat kan kloppen. Vorig jaar op 1 april maakte de Lidl bekend dat ze een nieuwe salade in het assortiment hebben. En dat wel van één van de populairste snacks van Nederlands. De frikandel speciaal, maar helaas, 1 april kikker in je bil. De Lidl kreeg duizenden reacties, ze waren totaal verschillend. Zo waren er mensen die niet konden wachten om het te kopen, maar ook mensen die het idee smerig vonden. 

Toen kwam de Jumbo, ze zagen een kans een grepen die. Zij brachten het geweldige idee in werkelijkheid. Vanaf nu kan je de frikandel speciaal-salade namelijk wel in de supermarkt kopen. Voor €1,99 heb je een bakje met 175 gram. 

De salade is zo populair dat hij in mum van tijd was uitverkocht! Maar niet getreurd, want Jumbo heeft al aangegeven dat het product weer snel verkrijgbaar zal zijn in de winkels en dat klopt! Wij hebben vandaag namelijk een bakje weten te bemachtigen. Ben jij gek op frikandellen overladen met curry, mayo en uitjes? Dan is deze salade zeker het proberen waard! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *