Oplichtster Miriam Pit gespot in Leeuwarden!?

Onlangs was ze wederom in de uitzending van Alberto Stegeman te zien: oplichtster Miriam Pit. Vandaag kwamen we deze foto tegen van Patrick Huiberts. Kennelijk heeft Miriam haar lesje nog steeds niet geleerd, want het lijkt erop dat er wederom opnames gemaakt zijn voor Stegeman zijn programma ‘Stegeman op de Bres’.

Miriam nam vorige week een taxi bij Taxi Dusseljee, zo valt te lezen op de Facebookpagina van het taxibedrijf. Vanuit Burgum wilde Miriam graag opgehaald worden voor een ritje naar Steenwijk. Ze kwam over als een nette dame, vertelde dat ze zelfstandige is en het haar redelijk voor de wind gaat. Aan het einde van de rit bleek dit echter niet het geval; mevrouw verliet de taxi zonder te betalen.

Dit is niet het eerste incident rondom Miriam Pit. Al eerder was ze te zien in het programma ‘Opgelicht!?’ van de AvroTros, en zoals hierboven al genoemd heeft ook Alberto Stegeman haar al meerdere malen aangesproken. Miriam is een kei in het huren van huizen/kantoren waarvoor ze geen huur wil betalen. Ze laat de panden vervolgens achter als een puinhoop. Ook naar de kosten voor de schade kan de verhuurder natuurlijk fluiten.

Tekst: Janneke Vonk
Foto: Patrick Huiberts

1 Reactie to “Oplichtster Miriam Pit gespot in Leeuwarden!?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *