Oplichtster Miriam Pit gespot in Leeuwarden!?

Onlangs was ze wederom in de uitzending van Alberto Stegeman te zien: oplichtster Miriam Pit. Vandaag kwamen we deze foto tegen van Patrick Huiberts. Kennelijk heeft Miriam haar lesje nog steeds niet geleerd, want het lijkt erop dat er wederom opnames gemaakt zijn voor Stegeman zijn programma ‘Stegeman op de Bres’.

Miriam nam vorige week een taxi bij Taxi Dusseljee, zo valt te lezen op de Facebookpagina van het taxibedrijf. Vanuit Burgum wilde Miriam graag opgehaald worden voor een ritje naar Steenwijk. Ze kwam over als een nette dame, vertelde dat ze zelfstandige is en het haar redelijk voor de wind gaat. Aan het einde van de rit bleek dit echter niet het geval; mevrouw verliet de taxi zonder te betalen.

Dit is niet het eerste incident rondom Miriam Pit. Al eerder was ze te zien in het programma ‘Opgelicht!?’ van de AvroTros, en zoals hierboven al genoemd heeft ook Alberto Stegeman haar al meerdere malen aangesproken. Miriam is een kei in het huren van huizen/kantoren waarvoor ze geen huur wil betalen. Ze laat de panden vervolgens achter als een puinhoop. Ook naar de kosten voor de schade kan de verhuurder natuurlijk fluiten.

Tekst: Janneke Vonk
Foto: Patrick Huiberts

8 Reacties op “Oplichtster Miriam Pit gespot in Leeuwarden!?”

  1. Vandaag, vrijdag 22 maart 2019 was Maria Pit als tien in Blokzijl. Met een zeer aandoenlijk verhaal trachtte ze aan woonruimte te komen. Zou urgentie hebben maar nog geen woning. Kon nergens terecht. Wel een baan,geen baan en overal antwoord op. Gelukkig zijn we er niet in gestoken. Wees gewaarschuwd.

  2. In Burgum heeft ze dus ook 3 opslagboxen gehuurd. In eerste instantie betaalde ze vooruit en contant. Echter nu maanden later en geen cent meer.. Hele chaotische verhalen, huilen , verhalen over scheiding en dan wel woonruimte en dan weer niet etc etc.. ze heeft natuurlijk een groot psychisch probleem want ze schiet er zelf verder ook niks mee op… Staat alleen wat rotzooi in de opslag..

    1. Herkennbaar, ze heeft hier ook even gewoond, flinke puinhoop achtergelaten, zoals wijn stelen of witte wijn stelen en bij vullen met water, zodat wij onze klanten geen wijn maar water geven en zo kan ik er nog wel een paar dingen noemen

  3. Ongelovelijk dat justitie haar niet opsluit! Ze laat een spoor van vernielingen achter en betaald nooit iets; kortom een oplichtster 1eklas. Als een gewone burger 5km te snel rijdt ligt de bekeuring op de mat voor hij thuis is en zij komt hier mee weg? Dit kan niet waar zijn. Ik ben ook door haar opgelicht en ze durft me ook nog te bedreigen, maar betalen ho maar!

  4. Bij mij wilde ze ook huren wilde wel 3 maand vooruit betalen en haar vriend wilde borg staan als ze een huis had waar inschrijving bij de gemeente mogelijk was had ze een vaste baan haar vriend heeft betaald zij € 0.0: gelukkig heb ik op tijd gegoogeld en heb ik de zaak afgeblazen en hey geld aan hem teruggestort ze hadden nog maar kort een relatie heb hem geadviseerd te Google ze gaat gewoon door dit was 11aug 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *