Ondernemen in de coronacrisis: Hoe gaat het er aan toe bij Toff Woman?

Naast de preventief gesloten horeca, vind je in ons centrum steeds meer dichte winkelpanden en briefjes met excuses en uitleg. Het coronavirus heeft al flink huisgehouden in onze mooie stad. Hoog tijd om de ondernemers wat extra aandacht te geven. Vandaag spreken we met: Danielle Middendorp, een van de twee eigenaressen van Toff Woman.

“Ik ben Danielle Middendorp en samen met mijn zus Chantal run ik de kledingzaak ‘Toff Women’. Sinds de coronacrisis zijn wij niet meer zoveel dagen open. Vandaag (3 april, red.) zijn we geopend van een tot vijf, om het even aan te zien. Misschien gaan we daarna wat vaker open, dat weten we nog niet. Het hangt er natuurlijk een beetje vanaf, maar we gaan ons best doen om elke vrijdag open te zijn! Als we niet open zijn, heb ik gewoon mijn kind thuis. Dan maken we samen huiswerk, dat moet natuurlijk ook gebeuren. Anders worden de juffen boos, haha.”

“Voor na de coronacrisis hebben we nog geen plannen. Dat is gewoon heel moeilijk te zeggen. We bieden nu vijftig procent korting aan op onze gehele collectie. Hiervoor kunnen mensen natuurlijk langskomen in de winkel, maar ze kunnen ook via onze website ‘bestellen’. We doen eigenlijk niet echt aan online bestellingen maar als je iets ziet dat je leuk vindt, kan je contact met ons opnemen en dan komen we voor je naar de winkel. Ook de lezers van Welkom in Leeuwarden kunnen dit doen, natuurlijk. Wij passen onze openingstijden dan aan naar de tijd dat zij willen komen. We hopen iedereen snel weer te mogen ontvangen, maar natuurlijk vooral dat iedereen veilig en gezond blijft! ”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *